Handleiding OmniOutliner 4.5.3 voor Mac - The Omni Group

Handleiding OmniOutliner 4.5.3 voor Mac

By The Omni Group

  • Release Date: 2016-06-21
  • Genre: Computers
We rated this book with: 5/5 stars

Score: (From 0 Ratings)
Handleiding OmniOutliner 4.5.3 voor Mac ☑

Handleiding OmniOutliner 4.5.3 voor Mac ♫

Handleiding OmniOutliner 4.5.3 voor Mac The Omni Group read online book review&description

Handleiding OmniOutliner 4.5.3 voor Mac The Omni Group epub

OmniOutliner 4 is een verbazingwekkend flexibel, maar toch licht programma voor het maken, verzamelen en ordenen van informatie. Gebruik de documentstructuur van OmniOutlinerís om te brainstormen over nieuwe ideeÎn, specifieke eigenschappen te ontdekken en een prachtig document te maken dat u kunt delen. Dit is veel meer dan zomaar een opbouwhulpprogramma. U hebt de beschikking over meerdere kolommen, slimme selectievakjes, pop-uplijsten en een ongelooflijk uitgebreid systeem met stijlen. Het is perfect voor het opmaken van een eenvoudige taaklijst, het maken van een agenda voor een vergadering, het maken van notities tijdens die vergadering, het plannen van gebeurtenissen, het schrijven van alles wat u zich maar kunt voorstellen, van dagboeken tot scenarioís of voor elke andere taak die een gestructureerde tekst vereist. 

De "Handleiding OmniOutliner 4 voor Mac" biedt een gedetailleerd overzicht van elke hoekje en gaatje van de app. U zult ontdekken wat er nieuw is in OmniOutliner 4, welke functies beschikbaar zijn in OmniOutliner 4 Pro, leren over infovensters en de zijbalken en over voorkeuren, menuís en sneltoetsen. 

De "Handleiding OmniOutliner 4 voor Mac" gaat over de laatste uitgave van OmniOutliner en zet ondertussen ook de Pro-functies in de kijker. Het is de ultieme handleiding die zowel voor nieuwe als ervaren gebruikers kan worden geraadpleegd.

Als de documentatie u bevalt of als u een toevoeging wenst, kunt u een e-mail sturen naar support@omnigroup.com. En als u zin hebt om ons enkele warme woorden te sturen, kunt u ook een recensie plaatsen in de iBooks Store.

Bedankt om een trouwe gebruiker van OmniOutliner te zijn. U bent fantastisch!

tags: Handleiding OmniOutliner 4.5.3 voor Mac The Omni Group read online; Handleiding OmniOutliner 4.5.3 voor Mac The Omni Group epub; Handleiding OmniOutliner 4.5.3 voor Mac epub; Handleiding OmniOutliner 4.5.3 voor Mac by The Omni Group eBOOK; best books to read; must read books; good books to read; recommended books to read; Handleiding OmniOutliner 4.5.3 voor Mac book review; Handleiding OmniOutliner 4.5.3 voor Mac read epub online; Handleiding OmniOutliner 4.5.3 voor Mac pdf; Handleiding OmniOutliner 4.5.3 voor Mac Audiobook; The Omni Group; Computers books to read; Computers books.

Comments are closed