Cincizeci de umbre descătușate - E L James

Cincizeci de umbre descătușate

By E L James

  • Release Date: 2016-06-14
  • Genre: Erotica
We rated this book with: 5/5 stars

Score: (From 0 Ratings)
Cincizeci de umbre descătușate ☑

Cincizeci de umbre descătușate ♫

Cincizeci de umbre descătușate E L James read online book review&description

Cincizeci de umbre descătușate E L James epub

Acest roman te cucerește, te captivează și te domină.

Citește cartea despre care vorbește toată lumea!

60 de milioane de exemplare din trilogie vândute în întreaga lume în 6 luni

Trilogia Fifty Shades este un bestseller mondial absolut:
# 1 Amazon.com# 1 New York Times Bestseller# 1 Amazon.co.uk# 1 Bookseller
Anastasia Steele și Christian Grey au acum totul: dragoste, pasiune, intimitate, bogăție și o mulțime de posibilități privind viitorul lor. Însă Ana știe că nu va fi ușor să trăiască alături de Fifty Shades. A fi împreună este o provocare plină de neprevăzut.

Într-un fel sau altul, Ana trebuie să învețe să împărtășească stilul de viață opulent al lui Christian fără să-și sacrifice propria identitate.

La rândul său, Christian trebuie să-și înfrângă dorința nestăpânită de control în timp ce se luptă cu demonii din trecutul său chinuitor.

Tocmai când se pare că forța iubirii lor va eclipsa orice obstacol, soarta conspiră pentru a face ca temerile cele mai adânci ale Anei să devină realitate...

Cincizeci de umbre descătușate este al treilea volum al unei trilogii care a marcat o nouă eră în industria cărții: după ce a devenit un hit mondial ca e-book, trilogia a fost publicată în format de carte tipărită, înregistrând vânzări de 60 de milioane de exemplare în șase luni. Cele trei romane au fost traduse în peste 50 de limbi, iar apariția lor a fost salutată de celebrele publicații New York Times și Wall Street Journal.

Drepturile de ecranizare a trilogiei au fost câștigate de Universal Pictures.

tags: Cincizeci de umbre descătușate E L James read online; Cincizeci de umbre descătușate E L James epub; Cincizeci de umbre descătușate epub; Cincizeci de umbre descătușate by E L James eBOOK; best books to read; must read books; good books to read; recommended books to read; Cincizeci de umbre descătușate book review; Cincizeci de umbre descătușate read epub online; Cincizeci de umbre descătușate pdf; Cincizeci de umbre descătușate Audiobook; E L James; Erotica books to read; Erotica books.

Comments are closed