Nő az ablakban - A. J. Finn

Nő az ablakban

By A. J. Finn

  • Release Date: 2018-04-18
  • Genre: Mysteries & Thrillers
We rated this book with: 5/5 stars

Score: (From 0 Ratings)
Nő az ablakban ☑

Nő az ablakban ♫

Nő az ablakban A. J. Finn read online book review&description

Nő az ablakban A. J. Finn epub

Anna Fox egyedül él New York-i otthonában, egy üresen kongó nagy házban, ami egykor boldog családi élete színtere volt. Férje és lánya nincsenek már vele, agorafóbiával küzd, napjait azzal tölti, hogy idegenekkel csetel a laptopján, régi filmeket néz, túl sokat iszik, és a szomszédjait figyeli.
Amikor Russellék beköltöznek a szemközti házba, még inkább felerősödik benne a vágy, hogy újra együtt legyen szeretteivel. Aztán Anna meglát valamit az ablakból, amitől ingatag világa omladozni kezd. Tényleg látott valamit, vagy csak a képzelete játszott vele? És milyen következményekkel jár, ha megvádolja új szomszédjait? A Nő az ablakban feszült és fordulatos hitchcocki thriller a Hátsó ablak stílusában. A könyv jogait negyven országban adták el szerte a világon, és a 20th Century Fox készít belőle filmet. Megjelenése után egy héttel egyből a New York Times bestsellerlistájának élére ugrott. Finn megalkotta az új évezred noirját, igéző karaktereivel, megdöbbentő fordulataival, gyönyörű stílusával és egy mesélővel, akivel szívesen elkortyolgatnék egy üveg pinot noirt. Talán kettőt - nagyon sok kérdésem lenne hozzá. Gillian Flynn

tags: Nő az ablakban A. J. Finn read online; Nő az ablakban A. J. Finn epub; Nő az ablakban epub; Nő az ablakban by A. J. Finn eBOOK; best books to read; must read books; good books to read; recommended books to read; Nő az ablakban book review; Nő az ablakban read epub online; Nő az ablakban pdf; Nő az ablakban Audiobook; A. J. Finn; Mysteries & Thrillers books to read; Mysteries & Thrillers books.

Comments are closed