Cinquanta ombres més fosques (Cinquanta ombres 2) - E L James

Cinquanta ombres més fosques (Cinquanta ombres 2)

By E L James

  • Release Date: 2012-07-04
  • Genre: Erotic Romance
We rated this book with: 5/5 stars

Score: (From 0 Ratings)
Cinquanta ombres més fosques (Cinquanta ombres 2) ☑

Cinquanta ombres més fosques (Cinquanta ombres 2) ♫

Cinquanta ombres més fosques (Cinquanta ombres 2) E L James read online book review&description

Cinquanta ombres més fosques (Cinquanta ombres 2) E L James epub

Intimidada per les peculiars pràctiques eròtiques i els obscurs secrets de l'atractiu i turmentat empresari Christian Grey, la jove Anastasia Steele ha trencat la relació amb ell per començar una nova carrera en una editorial de Seattle.

Però el desig per en Christian encara domina cada un dels seus pensaments, i quan en Grey li proposa reprendre la seva aventura, l'Ana no s'hi pot resistir. Reinicien la seva tòrrida i sensual relació, i ella esbrina més coses del passat terrible i dolorós de l'impetuós i exigent Cinquanta Ombres, com ella l'anomena. Tot i així, mentre en Christian lluita contra els seus dimonis, l'Ana s'ha d'enfrontar amb la ira i l'enveja de les dones que la van precedir, i també ha de prendre la decisió més important de la seva vida.

«L'exitosa combinació d'història romàntica i joc erotic d'alt voltatge que ha tocat la fibra de les dones.»
Daily New

Cinquanta ombres més fosques és la segona part de la trilogia Cinquanta ombres, que es va iniciar amb Cinquanta ombres d'en Grey , i la tercera part de les quals és Cinquanta ombres alliberades .

tags: Cinquanta ombres més fosques (Cinquanta ombres 2) E L James read online; Cinquanta ombres més fosques (Cinquanta ombres 2) E L James epub; Cinquanta ombres més fosques (Cinquanta ombres 2) epub; Cinquanta ombres més fosques (Cinquanta ombres 2) by E L James eBOOK; best books to read; must read books; good books to read; recommended books to read; Cinquanta ombres més fosques (Cinquanta ombres 2) book review; Cinquanta ombres més fosques (Cinquanta ombres 2) read epub online; Cinquanta ombres més fosques (Cinquanta ombres 2) pdf; Cinquanta ombres més fosques (Cinquanta ombres 2) Audiobook; E L James; Erotic Romance books to read; Erotic Romance books.

Comments are closed