La música del silenci - Patrick Rothfuss

La música del silenci

By Patrick Rothfuss

  • Release Date: 2014-10-28
  • Genre: Fantasy
We rated this book with: 5/5 stars

Score: (From 0 Ratings)
La música del silenci ☑

La música del silenci ♫

La música del silenci Patrick Rothfuss read online book review&description

La música del silenci Patrick Rothfuss epub

Una història protagonitzada per l'Auri, un dels personatges més estimats i més enigmàtics d'El nom den vent i El temor d'un home savi.

«Quan l'Auri es va despertar, va saber que tenia set dies. Sí. N'estava segura. Ell vindria a visitar-la el setè dia.»

La Universitat, el baluard del coneixement, atrau les ments més brillants per aprendre ciències com l'artifici i l'alquímia. Però sota els edificis i les aules concorregudes hi ha un món en penombra.

En aquest laberint de túnels antics, de sales i estances abandonades, d'escales serpentejants i de passadissos mig derruïts, viu l'Auri, temps enrere alumna de la Universitat. Ara té cura del Món Amagat, del qual ha après que hi ha misteris que no s'han de remoure. Ja no es deixa enganyar per la lògica en què tant confien al món de dalt: l'Auri sap reconèixer els perills subtils i els noms oblidats que s'amaguen sota la superfície de les coses.

Ressenyes:
«Aquest Rothfuss és realment bo.»
George R.R. Martin

«Una celebració del gust per explicar històries.»
El País

tags: La música del silenci Patrick Rothfuss read online; La música del silenci Patrick Rothfuss epub; La música del silenci epub; La música del silenci by Patrick Rothfuss eBOOK; best books to read; must read books; good books to read; recommended books to read; La música del silenci book review; La música del silenci read epub online; La música del silenci pdf; La música del silenci Audiobook; Patrick Rothfuss; Fantasy books to read; Fantasy books.

Comments are closed